Felhasználás módja

A SiderAL® termékek sikerességének alapjául szolgáló szukroszómiális (Sucrosomial®) technológiával kapcsolatos kutatásokról már számtalan publikáció jelent meg nemzetközi szakfolyóiratokban, elnyerve ezzel a tudományos közösségek figyelmét és egyetértését.

A PharmaNutra laboratóriumában további kutatások folynak, melyek célja a szukroszómiális (Sucrosomial®) technológián alapuló új táplálékkiegészítők létrehozása. A vas mellett jelenleg más kulcsfontosságú alkotóelemekre is alkalmazzák, például magnéziumra, kalciumra, jódra, szelénre és cinkre.

Egyedülálló és innovatív szállítási forma, mely a jelenlegi és jövőbeni kutatások középpontjában áll

A szukroszómiális (Sucrosomial®) technológia egy innovatív és nagyon ígéretes tápanyagszállító- és leadó rendszer a jövőre nézve. A 2016-ban bemutatott szukroszómiális (Sucrosomial®) technológia mindössze egy évtized alatt forradalmasította az ásványi anyagok étrendkiegészítőinek iparát. 2016-ban a Sideral® r.m. (Sucrosomial® Iron) szabadalom nagyon fontos eredményt ért el: a rangos és tekintélyes NutraIngredients szakfolyóirat „Az év összetevőjének” választotta.

A Sucrosomial® technológiát a vas emésztőrendszeri felszívódásának és tolerálhatóságának javítására fejlesztették ki, és hasznos eszköznek bizonyult számos más, a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyag szállítására is. A PharmaNutra S.p.A. csoport vállalatának, az Alesco S.r.l -nek a kutatói minden nap azon dolgoznak precíz és egyre fejlettebb kutatási technikák segítségével, hogy a szukroszómiális (Sucrosomial®) technológiát egyre több ásványi anyagra és tápanyagra tudják alkalmazni.